Hi, are you an alien? huh? tell me!

Entry | About | Board | Credit


Tak sangka
Greeting Text

hi, tak sangka.
tak sangka seseorang yang dah lama aku lupa dan tak pernah ingat pun walaupun dia pernah aku suka dulu waktu kecik kecik datang balik dalam hidup aku but as a stranger sebab aku tak ingat pun dia siapa. hahaha padahal dia dulu crush aku tau. and tak sangka juga yang dia akan jadi someone special and precious in mylife tau. sungguh tak sangka!

tak pernah pun expect yang dia akan jadi someone yang sangat special dalam hidup aku. mula mula tu cubalah juga terima dia yela sebab aku trauma dengan kisah silam (cehh!)  but atlast,dapat terima dia lepastu makin lama makin sayang. 

honestly he's different tak macam lelaki lain yang pernah aku kenal. 

okay if you read this i want you to know that i really love you no matter what happen until forever inshaa allah. and im so sorry for everything aku tahu aku selalu sangat marah marah kau, pastu suka sangat merajuk but trust me aku tak pernah benci kau pun. malas tulis panjang-panjang penat hahaha. kbai.


please be mine forever.


Older post / Newer post