Hi, are you an alien? huh? tell me!

Entry | About | Board | Credit


Forever
Greeting Text

hey. 
this is "my man" and i love him. 
yes i do! 
he know how to treat me very well.
and that's the reason why i choose him.
for me he's my brother, my bestfriend, and yes my special boyfriend.
dia yg telah meragut hati ini ((cehh!))


walaupun aku ni seorang yg keras kepala, ego tinggi dia tetap sabar layan kerenah aku. tetap ada untuk aku bila aku perlukan someone to talk. he's always there for me and that makes him so special to me ((i guess))

haha nevermind, aku tak tahu lah macam mana dia boleh sabar dengan perangai aku, aku dahlah jenis yang panas baran, well aku je lah yg always right kan? ((ye aku mengaku)) lepas tu bila takde mood dia jugak yang kena, dia juga yang kena hadap everything. contohnya kena marah pastu jadi mangsa lah walaupun bukan dia yang salah. ((im so sorry bro))

bukan setakat tu je, bila gaduh dia jelah yg selalu mengalah walaupun sebenarnya aku yang salah. ohh well girls always right kan? hahahaha. 

dia tak pernah marah aku balik, dia sabar. dia cuba tenangkan aku bila aku marah walaupun sebenarnya dia tahu no point dia tenangkan aku sebab aku ni ibarat monster susah nak tenang. nak nak lagi bila semnggu sebelum "moon coming" memang mood on off la, kadang kadang aku dah macam orang sakit jiwa, sekejap happy lepas tu sedih menangis lepas tu marah marah. biasalah pms kan.

NASIB BAIK dia faham aku, dia tetap bertahan walaupun aku asyik mengamuk tak tentu pasal. 

dia ibarat air dan aku pulak api.

nasib baik bukan dua dua api, kan? macam mana nak reda kalau api bertemu api kan? makin teruklah keadaan nanti.

apapun tahniah lah sebab masih bertahan dengan perangai aku yang entah hape-hape ntah ni. kalau boleh teruskan lah bertahan sampai kita kahwin ada anak ada cucu dan cicit okay?



selagi kau sayang aku, terima baik buruk aku selagi tu aku sayang kau. walau apapun yang jadi, walau susah mana pun dugaan yang kita hadapi selamani, walau apapun orang nak cakap pasal kita aku harap kau akan sentiasa ada dengan aku.

kalau boleh sampai BILA BILA.


yang paling penting aku harap kita boleh travel all around the world together and forever.
I LOVE YOU!


Older post