Hi, are you an alien? huh? tell me!

Entry | About | Board | Credit


Lol
Greeting Text

pernah tak korang rasa macam ni? dia kenal kau tapi kau lupa dia, you just cant remember them no matter how hard you try.

aku pernah aku selalu, hahaha bila cuba balik nak ingat dia and dia pun cuba nak bagi kau ingat dia tapi kau tetap tak ingat dia. rasa bersalah gila tapi nak buat macam mana lagi. so kau pun berpura pura macam kenal walaupun hakikat nya kau tak. sebab kesian terpaksa lah buat buat kenal macam tu.

to that person I'm really really sorry. hahah bye



Older post / Newer post