Hi, are you an alien? huh? tell me!

Entry | About | Board | Credit


4zuhal
Photobucket
hye hye *lambai tangan* okay , hari tuh kelas kitorang ada buat Task English . teacher roslina suruh kitorang cari satu lagu english , then kitorang kena menyanyi , kena buat dalam group . Ya Allah ! best gila . kitorang enjoy habis . tengok jela gambar kat bawah , malas nak taip lah . hehe :D


ini dia Teacher Roslina , 
tengah sibuk menilai markah kitorang hihi .


dioranglah pemenang dalam task nih .
jealous ohhh !


ini aku dah farzana , 
kami nyanyi lagu this is me - demi lovato.
ada lagi seorang , tapi dia tak datang , tak sihat katanya.


group nih nyanyi lagu i'm yours ! best doh .
kitorang pun nyanyi sekali . suara diorang tak ada lah best sangat .
hahah .


nih group taufiq ! haha , diorang nyanyi lagu One Direction.
What Make You Beautiful ! bestlah jugak .


group diorang nih nyanyi lagu apa tah .'
diorang cakap lagu dia macam nasyid! haha.


diorang nyanyi lagu The Climb - Miley Cyrus.
aku suka lagu tuh , takaci ! aku nak lagu tuu tapi diorang dah ambil .
nak buat macam mana . -..- haha.


nie , sebelum kitorang perform. tengah tulis lirik tuh .
tetiba camera datang , snap lah dulu . hihi



okay , group nih nyanyi lagu Who Say !
seronok doh , sampai kelas sebelah pun dengar .
haha , semangat group nih .

  
time nih , cikgu nak bagi hadiah kepada pemenang .
tak acik ! tak ada sagu hati punn . ahaha .

jangan pelik tengok kelas kami , kelas kami kat dewan ! sebab tuh macam tuh . serabut sikit. hehe

Older post / Newer post